Regulat Skin Energy Mousse

Regulat Skin Energy Mousse

Regulat Skin on terapeuttinen, vaahtomainen koko vartalolle suunniteltu voide, joka yhdistää Regulatin ja ihovaurioita korjaavien voiteiden tehon.

Regulat Skin -vaahtovoiteella on kaksitehoinen vaikutus: se korjaa iho-ongelmia ja sillä on anti-ageing vaikutus. Saat siis samasta voiteesta avun iho-ongelmiin sekä kauniin ja nuorekkaan ihon.

Tuotteen käyttökohteita ovat muun muassa atooppinen iho, psoriasis ja muut ihottumat, erittäin kuiva iho, ryppyinen tai veltto iho. Tuote korjaa auringon haittavaikutuksia iholla ja sitä voi käyttää raskaus- ja leikkausarpien sekä maksaläiskien vaalentamiseen. Myös kuivat ja halkeilevat kantapäät pehmenevät Regulat Skin -vaahtovoiteen vaikutuksesta.

Ei sisällä säilöntäaineita, parabeeneja, parafiineja, silikoneja eikä eläinperäisiä aineosia.

Huom: Regulat Skin Energy Moussea ei suositella tehokkaiden aineosien vuoksi kasvojen herkälle iholle säännölliseen käyttöön.

Käyttöohje

Elvyttävä vartalon kosteusvaahto normaalille, kuivalle sekä erittäin kuivalle, ärtyneelle
ja vaativalle iholle.

1. Ravista aina purkkia voimakkaasti neljä kertaa ennen käyttöä!
2. Pidä purkki pystyasennossa
3. Ruiskuta haluttu määrä vaahtoa kämmenelle ja levitä vartalolle.
4. Käytetään yksilöllisen tarpeen mukaan ilman annosrajoitusta.
5. Herkkäihoisille suosittelemme herkkyystestin tekemistä ennen käyttöä.

Osta internetistä:

Osta myymälästä:

  • Terveyskaupat kautta maan
  • Apteekit kautta maan

Tuoteseloste

Vesi, Regulat (kas kadifermentoitu orgaaninen tiiviste, joka sisältää aqua, citruslimon, phoenix dactylifera, ficus carica, juglansregia, glycine max, cocos nucifera, allium cepa, glycerin, apium graveolens,cynara cardunculus, pisum sativum, panicum miliaceum, curcuma longa), Butane, Glyceryl Stearate (and) Ceteareth-20 (and) Ceteareth-12(and) Cetearyl Alcohol (and) Cetyl Palmitate, Propane, Dicaprylyl Ether, Decyl Oleate, Glycerin, Propylene Glycol, Simmondsia Chinensis seed Oil, Glyceryl Stearate, Butyrospermum Parkii Butter Extract, Ceteareth-20, Triticum Vulgare Germ Oil, Serica Powder, Sodium Hyaluronate, Vanilla Planifolia Fruit Extract (CO2), Cocamidopropyl Betaine, Parfum.